• De grootste in bedrukte t-shirts
  • Snel een offerte op maat
  • Lage prijzen
  • Topkwaliteit uit eigen drukkerij

Textiel bedrukken? Dit zijn de 10 beste producten voor bedrukking

We hebben de top 10 beste producten voor bedrukking verzameld. Deze toppers zijn ideaal voor het promoten van jouw bedrijf! Naast bedrukt textiel kun je bij TextielDrukDeal ook onbedrukt textiel bestellen. Met onze eigen zeefdrukkerij kunnen wij een hoge kwaliteit en een snelle levering garanderen. We leveren alle merken van gerenommeerde textielmerken uit eigen voorraad.

 

1. Softshell jackets van L&S

Softshell jassen zijn ideaal voor het onstuimige herfstweer of de koudere voorjaarsdagen in Nederland. De unisex jassen bestaan uit drie lagen zodat je altijd lekker warm en droog blijft. De jassen zijn verkrijgbaar in het wit, rood, grijs, oranje, blauw, zwart, groen en navy dark.

 

2. Polo Ricardo van Santino

De vele kleuren van deze poloshirts zijn makkelijk te matchen met de huisstijl van jouw bedrijf. Met een bedrukking in één of meerdere kleuren op diverse plekken etaleer je jouw bedrijf op een representatieve manier.

 

3. T-shirts

T-shirts zijn eigenlijk het meest bedrukte textiel. Ze zijn ideaal voor binnen of de zomer en tijdens de koudere dagen kan je er ook een extra laag mee creëren. T-shirts zijn tevens een relatief goedkope manier om jouw merk te etaleren. Naast een oneindig aantal kleuren kan je ze ook met lange mouwen, korte mouwen, met een v-hals of ronde hals bestellen voor zowel mannen, vrouwen, unisex als kinderen. Op zoek naar een passend t-shirt? Neem contact met ons op voor advies en ons vernieuwde assortiment.

 

4. Hooded sweatshirts van Gildan

De hooded sweatshirts van Gildan zijn mooie truien van hoge kwaliteit. De sweatshirts zijn uitgevoerd met één grote zak aan de voorkant en een capuchon met koord.

 

5. Sweaters van Fruit of the Loom

De sweaters zijn net wat warmer dan een t-shirt met lange mouwen door gemoltoneerd katoen. Naast modellen voor mannen en vrouwen, hebben we ook bedrukte en onbedrukte sweaters voor kinderen in ons assortiment.

 

6. Fleecevesten van Stedman en Santino

Fleece is een synthetische stof (polyester) die sterk isoleert. Dit maakt de vesten zeer geschikt voor intensief gebruik in de buitenlucht. In ons assortiment hebben we fleecevesten van hoge kwaliteit van onder andere Stedman en Santino, voor zowel mannen, vrouwen als kinderen.

 

7. Bodywarmers van B&C

Bodywarmers bieden warmte voor je torso en doe je snel even aan en uit. Ze zijn voornamelijk geliefd in werkomgevingen waar enige vrijheid van je armen een pré is.

 

8. Windbreakers van Sirocco

Windbreakers zijn dun en licht. Ze zijn ideaal, zoals de naam al doet vermoeden, tegen wind maar ook regen voor de warmere seizoenen. In de koudere seizoenen kan de windbreaker goed worden gebruikt om extra laagjes te creëren ter isolatie.

 

9. Mutsen

Voor de hele koude dagen is een muts geen overbodige luxe. Je raakt namelijk aanzienlijk veel lichaamswarmte kwijt via het hoofd. Ook de mutsen zijn zowel bedrukt als onbedrukt te bestellen. Naast gebreide mutsen hebben we ook fleecemutsen in ons assortiment.

 

10. Petten

Petten zijn al sinds oudsher een middel om uniformiteit aan te duiden. Zou duidt de vraag ‘welke pet draag jij?’ op ’tot welke groep behoor jij?’ Ze zijn relatief laag in prijs, maar vallen wel heel erg op. Zo kun je eenvoudig als vereniging, team of supporters laten zien dat je onderdeel bent van dezelfde groep.