• De grootste in bedrukte t-shirts
  • Snel een offerte op maat
  • Lage prijzen
  • Topkwaliteit uit eigen drukkerij

Werkkleding van FHB. Topkwaliteit bedrukt door Textieldrukdeal

Werkkleding van FHB. Topkwaliteit bedrukt door Textieldrukdeal

Werkkleding van FHB bij Textieldrukdeal

Als je het over topkwaliteit in werkkleding hebt dan moet je bij FHB zijn. Textieldrukdeal levert bedrukte werkkleding van FHB in maar liefst 10 kleuren waarbij je kunt kiezen uit 28 productsoorten in 40 maten. 

Geen eenheidsworst maar een top uitstraling voor je bedrijf

De werkkleding van FHB staat voor vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Je hebt enorm veel keuze uit diverse modellen jassen, broeken en werkoveralls. Over de plek van de zakken, ritsen en opbergvakken is goed nagedacht dus elke vakman en vakvrouw kan zijn/haar gereedschappen kwijt. 

Nieuwe producten blijven lang beschikbaar dus als jouw personeel éénmaal de perfecte kleding heeft gevonden (en niet meer ander wil) dan weet je dat je nog lang na- en bijbestellen. 

De voordelen van FHB werkkleding en Textieldrukdeal:

  • Topkwaliteit
  • beschikbaar in 40 maten, 28 productsoorten en 10 kleuren
  • Diverse accessoires verkrijgbaar
  • Te bedrukken met logo en tekst
  • Ook borduren is mogelijk
  • Bijbestellen en nabestellen is mogelijk

FHB werkkleding: ook voor jouw bedrijf

Bekijk het FHB assortiment in de Textieldrukdeal webshop en vraag razendsnel een offerte aan.

Wil je eerst kijken en passen? Dan is het goed om te weten dat je ook enkelstuks kunt bestellen. Of neem contact op voor een pas-sessie met onze werkkleding specialist.

Werkkleding bestellen?

Vraag onze teamkledingspecialisten naar de mogelijkheden. Wij bieden:

  • Een zeer uitgebreid assortiment.
  • Snelle levertijden uit eigen drukkerij.
  • De beste prijs. Want we drukken zelf.
  • Mogelijkheid tot bij-/nabestellen.

    Romper met lange mouw bedrukken

    Onze longsleeve rompers zijn van 100% katoen, zijn voorzien van Ökotex certificering en zijn van prima kwaliteit. De kleur van de rompers is wit, zijn voorzien van 3 goede drukknopen en heeft een comfortabele envelope halsopening waardoor het rompertje gemakkelijk kan worden uitgetrokken. U kunt kiezen uit de volgende maten: 50-60 (0-3mnd) / 62-68 (3-6 mnd).

     

    Bestelling plaatsen of een offerte aanvragen

    Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen dan ben je van harte welkom om deze via de email (info@textieldrukdeal.nl) aan te vragen. Graag onderstaande informatie toevoegen aan de offerte aanvraag. U krijgt dan binnen 24 uur een vrijblijvende offerte toegestuurd via de email.

    • Maat
    • Aantal (gaat per 25, 50 of 100 stuks)
    • Het logo
    • De kleur van het logo (max 1 kleur)

    Mocht u verder nog vragen hebben of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact via telefoonnummer 085-5001000 of via e-mail. Wij helpen u graag verder.

    • romper bedrukt
    • rompertje bedrukt
    • rompertje met logo

    Kleding bedrukken in Enschede

    U komt uit Twente en/of de omgeving van Enschede en bent op zoek naar een textieldrukkerij gevestigd in Enschede? Textieldrukdeal is uw partner uit de regio! Of het nu gaat om promotiekleding bedrukken of relatiegeschenken, wij helpen u graag. Kleding of textiel bedrukken is onze specialiteit maar relatiegeschenken en promotie artikelen drukken we uiteraard ook graag voor u. Onze prijzen zijn zeer concurrerend mede omdat we over ene eigen drukkerij beschikken.

     

    Producten die wij voor u kunnen bedrukken

    • T-Shirts & Polo shirts
    • Sweaters, truien en blouses
    • Broeken en jassen
    • Caps mutsen en sjaals
    • Badstof
    • Paraplu’s
    • Relatiegeschenken en promotie artikelen

     

    Onze sterke punten:

    • Professioneel maatwerk
    • Uitstekende kwaliteit textiel en relatiegeschenken
    • Goede service
    • Snelle levertijden
    • Scherpe prijzen
    • Bestellen op rekening

    Waarom u moet kiezen voor de nummer 1 in bedrukken in Enschede?

    Textieldrukdeal beschikt om te beginnen over een eigen drukkerij. Dit is één van de redenen waarom wij een constante kwaliteit van de bedrukking garanderen. Het maakt ons bovendien flexibel in levertijden. Zo kunnen we voor een scherpe prijs uw logo aanbrengen op alle soorten textiel.

    Onze eigen DTP afdeling kan uw bestanden printklaar maken en indien gewenst zelfs een afbeelding voor bedrukking van uw promotiekleding of relatiegeschenken ontwerpen. Textieldrukdeal levert alle producten uit voorraad. Bij ons dus geen lange wachttijden. Vandaag besteld, morgen bedrukt en een dag later bij u geleverd!

      Textiel bedrukken? Dit zijn de 10 beste producten voor bedrukking

      We hebben de top 10 beste producten voor bedrukking verzameld. Deze toppers zijn ideaal voor het promoten van jouw bedrijf! Naast bedrukt textiel kun je bij TextielDrukDeal ook onbedrukt textiel bestellen. Met onze eigen zeefdrukkerij kunnen wij een hoge kwaliteit en een snelle levering garanderen. We leveren alle merken van gerenommeerde textielmerken uit eigen voorraad.

       

      1. Softshell jackets van L&S

      Softshell jassen zijn ideaal voor het onstuimige herfstweer of de koudere voorjaarsdagen in Nederland. De unisex jassen bestaan uit drie lagen zodat je altijd lekker warm en droog blijft. De jassen zijn verkrijgbaar in het wit, rood, grijs, oranje, blauw, zwart, groen en navy dark.

       

      2. Polo Ricardo van Santino

      De vele kleuren van deze poloshirts zijn makkelijk te matchen met de huisstijl van jouw bedrijf. Met een bedrukking in één of meerdere kleuren op diverse plekken etaleer je jouw bedrijf op een representatieve manier.

       

      3. T-shirts

      T-shirts zijn eigenlijk het meest bedrukte textiel. Ze zijn ideaal voor binnen of de zomer en tijdens de koudere dagen kan je er ook een extra laag mee creëren. T-shirts zijn tevens een relatief goedkope manier om jouw merk te etaleren. Naast een oneindig aantal kleuren kan je ze ook met lange mouwen, korte mouwen, met een v-hals of ronde hals bestellen voor zowel mannen, vrouwen, unisex als kinderen. Op zoek naar een passend t-shirt? Neem contact met ons op voor advies en ons vernieuwde assortiment.

       

      4. Hooded sweatshirts van Gildan

      De hooded sweatshirts van Gildan zijn mooie truien van hoge kwaliteit. De sweatshirts zijn uitgevoerd met één grote zak aan de voorkant en een capuchon met koord.

       

      5. Sweaters van Fruit of the Loom

      De sweaters zijn net wat warmer dan een t-shirt met lange mouwen door gemoltoneerd katoen. Naast modellen voor mannen en vrouwen, hebben we ook bedrukte en onbedrukte sweaters voor kinderen in ons assortiment.

       

      6. Fleecevesten van Stedman en Santino

      Fleece is een synthetische stof (polyester) die sterk isoleert. Dit maakt de vesten zeer geschikt voor intensief gebruik in de buitenlucht. In ons assortiment hebben we fleecevesten van hoge kwaliteit van onder andere Stedman en Santino, voor zowel mannen, vrouwen als kinderen.

       

      7. Bodywarmers van B&C

      Bodywarmers bieden warmte voor je torso en doe je snel even aan en uit. Ze zijn voornamelijk geliefd in werkomgevingen waar enige vrijheid van je armen een pré is.

       

      8. Windbreakers van Sirocco

      Windbreakers zijn dun en licht. Ze zijn ideaal, zoals de naam al doet vermoeden, tegen wind maar ook regen voor de warmere seizoenen. In de koudere seizoenen kan de windbreaker goed worden gebruikt om extra laagjes te creëren ter isolatie.

       

      9. Mutsen

      Voor de hele koude dagen is een muts geen overbodige luxe. Je raakt namelijk aanzienlijk veel lichaamswarmte kwijt via het hoofd. Ook de mutsen zijn zowel bedrukt als onbedrukt te bestellen. Naast gebreide mutsen hebben we ook fleecemutsen in ons assortiment.

       

      10. Petten

      Petten zijn al sinds oudsher een middel om uniformiteit aan te duiden. Zou duidt de vraag ‘welke pet draag jij?’ op ’tot welke groep behoor jij?’ Ze zijn relatief laag in prijs, maar vallen wel heel erg op. Zo kun je eenvoudig als vereniging, team of supporters laten zien dat je onderdeel bent van dezelfde groep.

        Wat is zeefdruk

        Bij Textieldrukdeal zijn we gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van textiel (in de meeste gevallen zal het gaan om kleding bedrukken). Dat klinkt eenvoudig, maar er komt nog heel wat kijken bij het bedrukken van textiel. Iedere soort textiel heeft een andere bedrukkingsmethode nodig, zo gaat het bedrukken van jeans bijvoorbeeld anders in zijn werk dan het bedrukken van een T-shirt. De dikte van de stof en de rekbaarheid zijn bijvoorbeeld factoren waarmee bij de keuze voor een drukmethode rekening moet worden gehouden. Vandaag behandelen we de zeefdrukmethode.

         

        Textiel bedrukken middels zeefdruk

        Een groot voordeel van zeefdrukken is het feit dat er kleurecht en dekkend kan worden bedrukt. Omdat de kleuren per stuk met een relatief dikke laag inkt worden overgebracht op het textiel is de bedrukking van goede kwaliteit en wordt de uiteindelijke kleur niet beïnvloed door de kleur van de ondergrond.

        Zeefdruk is een uitstekende methode voor het in grote oplagen bedrukken van textiel. Als u ervoor kiest om een raam te laten vervaardigen, bewaren wij dat nadat we uw textiel hebben bedrukt in onze archieven. Hierdoor is het makkelijk om op een later moment extra producten bij te bestellen.

         

        Multi-colour zeefdrukken van textiel

        Het is mogelijk om een zeefdruk met meerdere kleuren te laten uitvoeren. Bij een zeer gedetailleerd logo met veel kleuren adviseren wij echter andere methoden, zoals transferbedrukking. Dit omdat het zeefdrukken vrij bewerkelijk is; voor elke kleur moet een aparte zeef worden vervaardigd. Het wordt daardoor onnodig bewerkelijk en voor u als klant erg kostbaar om met veel kleuren te laten zeefdrukken.

        Onze zeefdrukken zijn wasbaar (tot 40 graden), slijtvast en gaan lang mee. U kunt diverse artikelen laten bedrukken met deze methode, zoals bijvoorbeeld tassen, t-shirts en truien.

        Een groot voordeel van zeefdrukken is het feit dat er kleurecht en dekkend kan worden bedrukt. Omdat de kleuren per stuk met een relatief dikke laag inkt worden overgebracht op het textiel is de bedrukking van goede kwaliteit en wordt de uiteindelijke kleur niet beïnvloed door de kleur van de ondergrond.

        Zeefdruk is een uitstekende methode voor het in grote oplagen bedrukken van textiel. Als u ervoor kiest om een raam te laten vervaardigen, bewaren wij dat nadat we uw textiel hebben bedrukt in onze archieven. Hierdoor is het makkelijk om op een later moment extra producten bij te bestellen.

         

        Multi-colour zeefdrukken van textiel

        Het is mogelijk om een zeefdruk met meerdere kleuren te laten uitvoeren. Bij een zeer gedetailleerd logo met veel kleuren adviseren wij echter andere methoden, zoals transferbedrukking. Dit omdat het zeefdrukken vrij bewerkelijk is; voor elke kleur moet een aparte zeef worden vervaardigd. Het wordt daardoor onnodig bewerkelijk en voor u als klant erg kostbaar om met veel kleuren te laten zeefdrukken.

        Onze zeefdrukken zijn wasbaar (tot 40 graden), slijtvast en gaan lang mee. U kunt diverse artikelen laten bedrukken met deze methode, zoals bijvoorbeeld tassen, t-shirts en truien.

        • zeefdruk