• De grootste in bedrukte t-shirts
 • Snel een offerte op maat
 • Lage prijzen
 • Topkwaliteit uit eigen drukkerij

Kosten bedrukken T-shirt

Wat kost een t-shirt bedrukken?

Stel dat je 15 zwarte t-shirts wilt bedrukken met een afbeelding. Dan zijn de kosten per t-shirt ongeveer 10-15 euro per stuk. De Stel dat je 100 witte t-shirts in diverse maten wilt bedrukken met een tekst in één kleur. Dan zijn de kosten ongeveer 4 euro per t-shirt. De kosten voor het bedrukken van een t-shirt bestaan uit drie variabelen: de kwaliteit van het t-shirt, de complexiteit van de opdruk en het aantal. Wij adviseren je graag over de goedkoopste oplossing.

Wil je meer weten over de kosten van het bedrukken van een t-shirt? Bekijk dan eens de prijzen van een t-shirt in onze webshop. 

Als je een selectie maakt van de gewenste kleuren en maten dan maken wij graag een voorbeeld offerte voor je zodat je weet wat de kosten van een t-shirt zijn. 

Bekijk hier de kosten van t-shirts en vraag een offerte aan.

De prijs van jouw bedrukte t-shirts wordt onder andere bepaald door:

De kwaliteit van jouw t-shirt. Het merk, de dikte van de stof en de afwerking.

De complexiteit van jouw opdruk. De hoeveelheid kleuren is van toepassing maar ook de vorm en de plek(ken) waar je de opdrukt wilt.

De gewenste aantallen. Hoe meer, hoe goedkoper. Ook omdat we dan andere druktechnieken kunnen toepassen.

 • Bedrukte t-shirts

Werkkleding van FHB. Topkwaliteit bedrukt door Textieldrukdeal

Werkkleding van FHB. Topkwaliteit bedrukt door Textieldrukdeal

Werkkleding van FHB bij Textieldrukdeal

Als je het over topkwaliteit in werkkleding hebt dan moet je bij FHB zijn. Textieldrukdeal levert bedrukte werkkleding van FHB in maar liefst 10 kleuren waarbij je kunt kiezen uit 28 productsoorten in 40 maten. 

Geen eenheidsworst maar een top uitstraling voor je bedrijf

De werkkleding van FHB staat voor vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Je hebt enorm veel keuze uit diverse modellen jassen, broeken en werkoveralls. Over de plek van de zakken, ritsen en opbergvakken is goed nagedacht dus elke vakman en vakvrouw kan zijn/haar gereedschappen kwijt. 

Nieuwe producten blijven lang beschikbaar dus als jouw personeel éénmaal de perfecte kleding heeft gevonden (en niet meer ander wil) dan weet je dat je nog lang na- en bijbestellen. 

De voordelen van FHB werkkleding en Textieldrukdeal:

 • Topkwaliteit
 • beschikbaar in 40 maten, 28 productsoorten en 10 kleuren
 • Diverse accessoires verkrijgbaar
 • Te bedrukken met logo en tekst
 • Ook borduren is mogelijk
 • Bijbestellen en nabestellen is mogelijk

FHB werkkleding: ook voor jouw bedrijf

Bekijk het FHB assortiment in de Textieldrukdeal webshop en vraag razendsnel een offerte aan.

Wil je eerst kijken en passen? Dan is het goed om te weten dat je ook enkelstuks kunt bestellen. Of neem contact op voor een pas-sessie met onze werkkleding specialist.

Werkkleding bestellen?

Vraag onze teamkledingspecialisten naar de mogelijkheden. Wij bieden:

 • Een zeer uitgebreid assortiment.
 • Snelle levertijden uit eigen drukkerij.
 • De beste prijs. Want we drukken zelf.
 • Mogelijkheid tot bij-/nabestellen.

  Merch maken. Hoe doe je dat?

  Merchandise maken voor je band, je team of voor je bedrijf? Textieldrukdeal is jouw partner bij het maken van passende merchandising. Of het nou gaat om een tiental T-shirts of om een complete kledinglijn inclusief tas, cap en sjaals, wij kunnen je snel en tegen de beste prijs helpen.

  Merchandise maken

  Zo zorg je dat je geweldige merch kunt maken:

  Merchandising maken bestaat uit een aantal stappen:

  • Bepalen van het budget voor je merchandising. Wat is je totaalbudget en/of wat mag het per persoon kosten.
  • Heb je budget voor een totale kledinglijn of zijn een T-shirt en een hoodie voldoende?
  • Inventarisatie  van de benodigde items. Kijk hierbij ook naar de verschillende kledingmaten, pasvorm en kwaliteitseisen. Het is goed om te weten dat je veel merchandising in dames- en heren modellen kunt krijgen. Soms is een apart dames T-shirt en heren T-shirt net wat mooier dan een unisex T-shirt voor iedereen. Wil je van te voren passen? Dat kan? Je kunt bij ons onbedrukte exemplaren bestellen.
  • Welke opdruk wil je op je merchandising? Wat is de kleur van je kleding en welke kleur(en) heeft de opdruk? Een meerkleurenbedrukking is soms mooier maar ook vaak duurder. Heb je een gekleurd logo en kies je voor zwarte kleding? Dan is het mooier om eerst een wit vlak onder je logo te drukken. Je ziet er niets van maar alle kleuren komen beter uit. Wil je het maximale uit je merchandising halen? Dan is het dus goed om van te voren overleg te hebben over de mogelijkheden.
  • Het ontwerp maken van je merchandising.
  • Het aanleveren van de drukbestanden.
  • Het drukken van je merch.
  • Je merch aanbieden aan je klanten, fans, vrienden en medewerkers.

   

   

  Merch voorbeelden

  Je bent ook op zoek naar inspiratie voor merch? Wij hebben een aantal geweldige voorbeelden voor je verzameld. Op deze sites vind je toffe voorbeelden van mooi vormgegeven merchandise:

  Elon Musk merch

  Ook Elon Musk heeft ondertussen de kracht van merchandising ontdekt. Zo heeft hij onlangs een eigen Tesla Tequila op de markt gebracht. Het product was razendsnel uitverkocht. Maar het meest geweldige dat hij tot nu toe op de markt heeft gebracht op het gebied van merchandising is toch wel de Boring Company vlammenwerper. Naast al die gekkigheid, die natuurlijk vooral bedoeld is om de aandacht te trekken is er ook serieuze Tesla merchandise. Mooi vormgegeven T-shirts, hoodies en longsleeves.

   

  Bespaar tijd en geld en kies voor jouw merch een ervaren partner

  Wil je meer weten over de perfecte merchandise voor jouw bedrijf, band, team of fans? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Textieldrukdeal is gespecialiseerd in het bedrukken en personaliseren van kleding. Of het nu werkkleding of vrijetijdskleding is. Jij kunt op ons vertrouwen voor de perfecte uitstraling.

   

  • Merch
  • Merchandise

  Sportkleding van JAKO. Bedrukt door Textieldrukdeal

  Sportkleding van JAKO. Bedrukt door Textieldrukdeal

  Sportkleding van JAKO bij Textieldrukdeal

  Een voetbalgekkere firma dan JAKO bestaat niet. Van de baas en de oprichter van het bedrijf tot de medewerkers in het magazijn, iedereen bij JAKO is werkelijk dol op het ronde leer.

  Het grootste assortiment voor sportverenigingen

  Het JAKO-assortiment in onze shop liegt er niet om: shirts, shorts, kousen, sporttassen en alles voor de keeper – hier kan iedereen zijn eigen outfit samenstellen voor training en wedstrijd.

  In veel kleuren en maten beschikbaar en snel (bedrukt) leverbaar

  Indrukwekkend is dat alle artikelen in vele variaties beschikbaar zijn, in verschillende designs en in talloze kleuren. De speciale kleding is er niet enkel voor mannen en kinderen, maar ook in extra snitten voor de dames. Met uitstekende, functionele eigenschappen.

   

  JAKO teamkleding: ook voor jouw club

  Bekijk het JAKO assortiment in de Textieldrukdeal webshop en vraag razendsnel een offerte aan.

  Wil je eerst kijken en passen? Dan is het goed om te weten dat je ook enkelstuks kunt bestellen. Of neem contact op voor een pas-sessie met onze teamsport specialist.

  Teamkleding bestellen?

  Vraag onze teamkledingspecialisten naar de mogelijkheden. Wij bieden:

  • Een zeer uitgebreid assortiment.
  • Snelle levertijden uit eigen drukkerij.
  • De beste prijs. Want we drukken zelf.
  • Mogelijkheid tot bij-/nabestellen.