• De grootste in bedrukte t-shirts
  • Snel een offerte op maat
  • Lage prijzen
  • Topkwaliteit uit eigen drukkerij

Bedrijfskleding bedrukken

Bedrijfskleding bedrukken is een hele makkelijke en prettige manier om reclame te maken. Bovendien is werkkleding bedrukken relatief goedkoop. Helemaal wanneer u grote aantallen in één keer afneemt, kunnen de ‘stuks’ prijzen aanzienlijk lager worden. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van uw logo of tekst. Zo kunt u kiezen voor de voor- of achterzijde, op de borst of eventueel op de mouw. Bovendien is er ruime keus in kleuren en maten, voor zowel dames als heren. Naast bedrijfskleding bedrukken kunt ook kiezen voor het bedrukken van polo’s, schorten, sjaals en mutsen.

 

U wilt bedrijfskleding bedrukken?

Wanneer u besluit om bedrijfskleding of werkkleding te laten bedrukken, wilt u natuurlijk dat de kleding en de bedrukking lang mee gaan? Bij Textieldrukdeal vindt u uitstekende kwaliteit van zowel de textiel als de bedrukking. De kleding wordt meestal intensief gedragen, en moet er dus ook na het wassen goed uit blijven zien. Met onze drukmethoden garanderen wij dat de producten en bedrukking erg lang mee zullen gaan. Denkt u ook eens aan het uitdelen van presentjes zoals paraplu’s, strandlakens of petjes aan uw zakenrelatie. Hierdoor kunt u nog meer reclame maken en het zal door de ontvanger als zeer attent worden ervaren.

 

Bedrijfskleding bedrukken én een snelle levering

Als u een product heeft gekozen kunt u een bestelling plaatsen. Maar u kunt natuurlijk ook een offerte opvragen. Nadat de bestelling is geplaatst, worden de volgende dag de artikelen al bedrukt. Vervolgens heeft u de volgende dag (weekend en feestdagen uitgezonderd) alles al in huis. Wanneer u een bestelling plaatst namens uw bedrijf, kunt u ook nog eens kiezen voor het gemak van betaling op rekening.