• De grootste in bedrukte t-shirts
  • Snel een offerte op maat
  • Lage prijzen
  • Topkwaliteit uit eigen drukkerij

Bedrukte kleding voor studentenverenigingen

Hoe zorg je ervoor dat je als studievereniging opvalt tussen alle andere studentenverenigingen? Door polo’s, sjaals, T-shirts en sweaters te bedrukken bijvoorbeeld! Kleding bedrukken voor studieverenigingen is een geweldige manier om te profileren en op te vallen. Bovendien creëer je hierdoor een groepsgevoel en een hoge mate van saamhorigheid. Ook is het erg makkelijk om onderscheid te maken door met verschillende kleuren te werken. De commissie en het bestuur krijgen dan bijvoorbeeld een andere kleur. Bij Textieldrukdeal vind je een groot assortiment voor zowel dames als heren.

Bestel vandaag nog, of vraag een offerte aan.

 

Kleding bedrukken voor studieverenigingen

Is er een keuze gemaakt? Plaats dan vandaag nog de bestelling. Wij zullen dan morgen de kleding bedrukken. De dag daarna zijn de artikelen dan al afgeleverd (met uitzondering van zon- en feestdagen). Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst een persoonlijke offerte aan te vragen. Zijn er onduidelijkheden of specifieke vragen bel ons dan gerust op telefoonnummer 085-5001000 of stuur een email naar info@textieldrukdeal.nl, en we helpen je uiteraard graag verder! Wij zitten in Enschede, dé studentenstad voor slimme en ondernemende studenten. Wij weten wat voor jou belangrijk is!

Is er een keuze gemaakt? Plaats dan vandaag nog de bestelling. Wij zullen dan morgen de kleding bedrukken. De dag daarna zijn de artikelen dan al afgeleverd (met uitzondering van zon- en feestdagen). Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst een persoonlijke offerte aan te vragen. Zijn er onduidelijkheden of specifieke vragen bel ons dan gerust en we helpen je uiteraard graag verder! Wij zitten in Enschede, dé studentenstad voor slimme en ondernemende studenten. Wij weten wat voor jou belangrijk is!

  • Kleding studentenvereniging bedrukken