• De grootste in bedrukte t-shirts
  • Snel een offerte op maat
  • Lage prijzen
  • Topkwaliteit uit eigen drukkerij

Carnavalskleding bedrukken

Nog even en dan is het weer zover! Carnaval. En wat is er nou gaver dan met je hele vrienden- of vriendinnengroep een te gekke outfit te maken? En dat hoeft helemaal niet duur te zijn! Carnavalskleding bedrukken is een snel en goedkoop alternatief. Wil je niet met alle gekkigheid mee doen van volledig verkleden, kies dan voor een T-shirt of sweater met een unieke print of tekst er op. Je hebt iets bijzonders en je bent niet zo veel geld kwijt. Twee vliegen in één klap dus! Bij Textieldrukdeal vind je heel veel geschikte T-shirts, sweaters en jurken.

 

Wil je alvast carnavalskleding laten bedrukken?

Met al je vriendinnen in dezelfde jurk, compleet met boa, mega hoed en grote zonnebril, en jullie zijn er zo klaar voor. Het bedrukken van je jurk met een ludieke tekst is natuurlijk nog leuker. Door de trenzen op de zijnaden is de jurk makkelijk af te snijden en in te korten, zo maak je de jurk makkelijk en snel geheel naar eigen wens. Carnavalskleding bedrukken daar zijn we hier in het oosten natuurlijk heel goed in. Als er ergens carnaval gevierd wordt is het hier wel.

 

Bestelling plaatsen of offerte aanvragen?

Als u een product heeft gekozen kunt u een bestelling plaatsen. Maar u kunt natuurlijk ook een offerte opvragen voor carnavalskleding bedrukken. Nadat de bestelling is geplaatst, worden de volgende dag de artikelen al bedrukt. Vervolgens heeft u de dag daarna (weekend en feestdagen uitgezonderd) alles al in huis. Wanneer u een bestelling plaatst namens uw bedrijf, kunt u ook nog eens kiezen voor het gemak van betaling op rekening. Heeft u niet alles kunnen vinden of heeft u een specifieke vraag?

Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 085-5001000 of u kunt een mailtje sturen naar info@textieldrukdeal.nl, wij helpen u uiteraard graag verder!

  • bedrukte carnavalskleding