• De grootste in bedrukte t-shirts
 • Snel een offerte op maat
 • Lage prijzen
 • Topkwaliteit uit eigen drukkerij

Snel en goedkoop paraplu’s bedrukken

Een bedrukte paraplu is een mooi en origineel relatiegeschenk. Een geschenk waarmee u uw gasten op een beurs of evenement droog houdt, of een attent geschenk om achter te laten bij een relatie. Bij Textieldrukdeal kunt u verschillende soorten paraplu’s laten voorzien van een bedrukking. In ons assortiment vindt u, naast de ‘standaard’ golfparaplu’s, ook helmvormige paraplu’s en vierkante paraplu’s. Wilt u een buitenlandse relatie verrassen met een bedrukte paraplu? Denk dan eens aan een tulpvormige paraplu. Alle modellen zijn in verschillende kleurstellingen te bestellen.

 

Paraplu’s bedrukken met hoogwaardige materialen

Het spreekt voor zich dat uw reclameparaplu wordt bedrukt met het beste materiaal dat uiteraard waterafstotend is. Onze professionals kiezen de beste bedrukkingsmethode bij uw wensen. Meestal worden paraplu’s bij ons via een zeefdruk bedrukt. Hierbij kunt u kiezen voor een logo of tekst in één kleur of een multicolour bedrukking.

 

Waarom paraplu’s laten bedrukken bij Textieldrukdeal?

Bij Textieldrukdeal bent u verzekerd van professionele kwaliteit en uitstekende service. Wij denken graag met u mee over bedrukkingsmethoden en garanderen een snelle levering. Als u vandaag een bestelling plaatst, starten we morgen met drukken en worden overmorgen de bedrukte paraplu’s richting het door u gewenste afleveradres verstuurd.

Twijfel dus niet langer, vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan of stel een vraag.

  Een paraplu laten bedrukken als origineel relatiegeschenk

  Verras uw zakenrelaties met een origineel relatiegeschenk! Laat een paraplu bedrukken met uw logo of een passende tekst. Bij textieldrukdeal kunt u paraplu’s in alle soorten en maten vinden. De paraplu’s kunnen in één of meerdere kleuren worden bedrukt met uw bedrijfslogo en/of een tekst naar keuze. Wij garanderen snelle levering van relatiegeschenken.

   

  Verschillende soorten paraplu’s bedrukken

  In ons zeer uitgebreide assortiment paraplu’s vindt u diverse modellen in alle mogelijke kleuren. Zoekt u een grote, luxe paraplu? Dan kan een klassieke golfparaplu uitkomst bieden. Wilt u graag een wat origineler cadeau? Kijk dan eens naar de hartvormige, helmvormige of vierkante paraplu’s in onze collectie. Ook voor buitenlandse zakenrelaties kunt u een originele paraplu laten bedrukken: wij leveren tulp paraplu’s in verschillende kleurstellingen.

   

  Waarom paraplu’s bedrukken bij Textieldrukdeal?

  Bij ons bent u verzekerd van bedrukking van uitstekende kwaliteit. Maar dat is niet alles: wij garanderen ook razensnelle levering van onze producten. Aangezien wij uit voorraad leveren kunnen wij de producten snel van bedrukkingen voorzien en naar u opsturen. Als u vandaag een order plaatst, wordt deze morgen nog verwerkt en kunt u 1 of 2 dagen later de paraplu’s verwachten.

  Voordat u tot de definitieve bestelling van bedrukte paraplu’s overgaat kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Kies één of meerdere producten uit ons assortiment, geef aan hoeveel stuks u ervan wilt bestellen en van welke bedrukking u de paraplu wilt laten voorzien.