• De grootste in bedrukte t-shirts
  • Snel een offerte op maat
  • Lage prijzen
  • Topkwaliteit uit eigen drukkerij

Snel en goedkoop paraplu’s bedrukken

Een bedrukte paraplu is een mooi en origineel relatiegeschenk. Een geschenk waarmee u uw gasten op een beurs of evenement droog houdt, of een attent geschenk om achter te laten bij een relatie. Bij Textieldrukdeal kunt u verschillende soorten paraplu’s laten voorzien van een bedrukking. In ons assortiment vindt u, naast de ‘standaard’ golfparaplu’s, ook helmvormige paraplu’s en vierkante paraplu’s. Wilt u een buitenlandse relatie verrassen met een bedrukte paraplu? Denk dan eens aan een tulpvormige paraplu. Alle modellen zijn in verschillende kleurstellingen te bestellen.

 

Paraplu’s bedrukken met hoogwaardige materialen

Het spreekt voor zich dat uw reclameparaplu wordt bedrukt met het beste materiaal dat uiteraard waterafstotend is. Onze professionals kiezen de beste bedrukkingsmethode bij uw wensen. Meestal worden paraplu’s bij ons via een zeefdruk bedrukt. Hierbij kunt u kiezen voor een logo of tekst in één kleur of een multicolour bedrukking.

 

Waarom paraplu’s laten bedrukken bij Textieldrukdeal?

Bij Textieldrukdeal bent u verzekerd van professionele kwaliteit en uitstekende service. Wij denken graag met u mee over bedrukkingsmethoden en garanderen een snelle levering. Als u vandaag een bestelling plaatst, starten we morgen met drukken en worden overmorgen de bedrukte paraplu’s richting het door u gewenste afleveradres verstuurd.

Twijfel dus niet langer, vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan of stel een vraag.