• De grootste in bedrukte t-shirts
 • Snel een offerte op maat
 • Lage prijzen
 • Topkwaliteit uit eigen drukkerij

Poloshirts en polo’s bedrukken

Textieldrukdeal is specialist in het bedrukken van poloshirts, T-shirts, paraplu’s en andere promotionele artikelen. Bij ons kunt u uw poloshirts laten bedrukken met afbeeldingen, logo’s of tekst. Afhankelijk van de grootte van uw order en uw specifieke wensen helpen onze specialisten u met de oplossing die voor u het meest gunstig is.

 

Poloshirts snel laten bedrukken tegen een scherpe prijs

Wij verzekeren u dat u bij Textieldrukdeal altijd zult slagen als u een ploshirt wilt laten bedrukken. In ons zeer uitgebreide assortiment vindt u polos’s voor dames, heren en kids. De poloshirts zijn in alle kleuren van de regenboog en in diverse maten te bestellen. Al onze poloshirts zijn zowel bedrukt als onbedrukt te bestellen.

Poloshirts van bekende merken en uitstekende kwaliteit

Als u een poloshirt laat bedrukken wilt u uiteraard dat het shirt lang meegaat. Niet alleen onze bedrukkingen zijn van uitstekende kwaliteit, ook de polo’s kunnen wasbeurt na wasbeurt met veel plezier worden gedragen. U vindt poloshirts van onder andere Fruit of the Loom, Sol’s, B&C en Gildan in ons assortiment.

 

Vraag een offerte aan

Twijfelt u nog over verschillende modellen poloshirts of de bedrukkingen die u erop wilt laten aanbrengen? Nadat u het assortiment heeft bekeken kunt u een offerte aanvragen voor de poloshirts en bedrukkingen van uw keuze. Om het u nog makkelijker te maken kunt u een account aanmaken waarin uw gegevens worden opgeslagen en het opvragen van offertes en het plaatsen van bestellingen wordt vergemakkelijkt.

  Een polo laten bedrukken met tekst of uw logo?

  Bent u op zoek naar een originele manier om uw evenement, bedrijf of sportteam in de kijker te zetten? Laat een polo bedrukken met een originele tekst, een afbeelding passend bij het evenement dat u organiseert of het logo van het bedrijf waarvoor de polo’s moeten worden bedrukt. Ook sponsors maakt u erg blij met een professionele bedrukking van hun logo op uw promo- of sportshirts.

   

  Hoe kan ik een polo laten bedrukken?

  Het is erg eenvoudig om uw poloshirts te laten bedrukken bij Textieldrukdeal. U hoeft slechts een paar stappen te doorlopen om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen of direct een bestelling te plaatsen.

   

  Razendsnelle levering van uw bedrukte polo’s

  Het bedrukken van uw poloshirts kunnen wij bijzonder snel realiseren. Als u vandaag nog een offerte aanvraagt, komen wij morgen met een bedrukkingsvoorstel en kunnen we overmorgen uw polo bedrukken. De polo’s worden direct daarna naar u opgestuurd, waardoor u binnen enkele dagen uw bedrukte polo’s in huis hebt. Bijkomend voordeel voor zakelijke bestellingen: u kunt bij ons ook op rekening bestellen.