• De grootste in bedrukte t-shirts
  • Snel een offerte op maat
  • Lage prijzen
  • Topkwaliteit uit eigen drukkerij

Poloshirts en polo’s bedrukken

Textieldrukdeal is specialist in het bedrukken van poloshirts, T-shirts, paraplu’s en andere promotionele artikelen. Bij ons kunt u uw poloshirts laten bedrukken met afbeeldingen, logo’s of tekst. Afhankelijk van de grootte van uw order en uw specifieke wensen helpen onze specialisten u met de oplossing die voor u het meest gunstig is.

 

Poloshirts snel laten bedrukken tegen een scherpe prijs

Wij verzekeren u dat u bij Textieldrukdeal altijd zult slagen als u een ploshirt wilt laten bedrukken. In ons zeer uitgebreide assortiment vindt u polos’s voor dames, heren en kids. De poloshirts zijn in alle kleuren van de regenboog en in diverse maten te bestellen. Al onze poloshirts zijn zowel bedrukt als onbedrukt te bestellen.

Poloshirts van bekende merken en uitstekende kwaliteit

Als u een poloshirt laat bedrukken wilt u uiteraard dat het shirt lang meegaat. Niet alleen onze bedrukkingen zijn van uitstekende kwaliteit, ook de polo’s kunnen wasbeurt na wasbeurt met veel plezier worden gedragen. U vindt poloshirts van onder andere Fruit of the Loom, Sol’s, B&C en Gildan in ons assortiment.

 

Vraag een offerte aan

Twijfelt u nog over verschillende modellen poloshirts of de bedrukkingen die u erop wilt laten aanbrengen? Nadat u het assortiment heeft bekeken kunt u een offerte aanvragen voor de poloshirts en bedrukkingen van uw keuze. Om het u nog makkelijker te maken kunt u een account aanmaken waarin uw gegevens worden opgeslagen en het opvragen van offertes en het plaatsen van bestellingen wordt vergemakkelijkt.