• De grootste in bedrukte t-shirts
  • Snel een offerte op maat
  • Lage prijzen
  • Topkwaliteit uit eigen drukkerij

T-shirts bedrukken bij Textieldrukdeal

T-shirts zijn de meest bedrukte artikelen in het segment bedrukte kleding. Een t-shirt is het ideale promotiemiddel en zeer geschikt voor commerciele acties.

T-shirts bedrukken in zeer veel kleuren, vormen en maten

Wil je T-shirts laten bedrukken voor een groep collega’s, een promotieteam of een vriendengroep? Dan heeft waarschijnlijk niet iedereen dezelfde maat en is het goed om te weten dat je bij ons t-shirts kunt laten bedrukken in de maten XXS (extra extra small) tot en met 6XL.

Naast diverse kleuren en maten kun je bij ons ook verschillende vormen kiezen. Onze t-shirts hebben een ronde hals of een V-hals en er zijn ook dames t-shirts en heren t-shirts. De shirts voor dames zijn vaak wat getailleerd.

Offerte aanvragen?

Je kunt bij ons meerdere soorten shirts laten bedrukken emt dezelfde opdruk. Zo heeft iedereen het shirt met de beste pasvorm en maat. Natuurlijk is het ook mogelijk om de shirts van verschillende bedrukkingen te voorzien of om bijvoorbeeld een naam en/of nummer mee te drukken.

Via onze site kun je een offerte aanvragen die je razendsnel ontvangt. Onze levertijden zijn snel en we denken graag met je mee.

Stuur ons een foto van je team

Heb je de t-shirts ontvangen en ben je er blij mee? Stuur ons een foto van je team. We vinden het altijd leuk om te zien hoe ons product er uit ziet als het gedragen wordt. Mogen we je ook op onze sociale media plaatsen met naamsvermelding? Laat het gerust weten.

Bedrukte T-shirts bestellen?

Stap 1 is het aanvragen van een offerte. Bekijk ons zeer ruime aanbod, maak een keuze en vul het aanvraagformulier in. Dan krijg je snel een offerte van ons. Heb je vragen? Bel ons dan of stuur even een e-mail naar info@textieldrukdeal.nl. We helpen je graag.