• De grootste in bedrukte t-shirts
  • Snel een offerte op maat
  • Lage prijzen
  • Topkwaliteit uit eigen drukkerij

T-shirts bedrukken met een originele print?

Bedrukte T-Shirts zijn een leuke attentie voor uw zakenrelaties. Ook is het een goed promotiemiddel voor uw organisatie. Sportteams, hardlopers of de crewleden op een festival met uw bedrijfsnaam op hun shirt vallen zeker op! In veel gevallen ook ideaal om als bedrijfskleding in te zetten. Bij ons kunt u T-shirts bedrukken in alle soorten en maten. Of het nu voor kinderen, dames of heren is, bij Textieldrukdeal slaagt u zeker.

 

Methoden voor het bedrukken van T-shirts

Bij ons kunt u T-shirts laten bedrukken met elke denkbare tekst of print. Ook kunnen wij bijzondere effecten creëren met bijvoorbeeld metallic bedrukking of flock bedrukking, dat een velours effect geeft op het bedrukte T-shirt. Voor een chiquere weergave van uw logo kunt u ook kiezen voor het borduren van de tekst of het logo op het T-shirt.

T-shirts bedrukken? Laat een drukvoorbeeld maken!

Onze DTP-afdeling helpt u graag om een zo mooi mogelijk resultaat te realiseren. Hieronder ziet u twee voorbeelden van digitale drukvoorbeelden, die wij na de eerste briefing van onze klanten opstellen. Dit voorbeeld geeft een duidelijk beeld van de wijze waarop het shirt zal worden bedrukt en de plaats waar het logo en/of de tekst zal worden gedrukt. Indien u ervoor kiest om T-shirts te laten bedrukken bij ons, zullen wij u desgewenst helpen en een digitale proef voor u opstellen.