• De grootste in bedrukte t-shirts
  • Snel een offerte op maat
  • Lage prijzen
  • Topkwaliteit uit eigen drukkerij

Kosten bedrukken T-shirt

Wat kost een t-shirt bedrukken?

Stel dat je 15 zwarte t-shirts wilt bedrukken met een afbeelding. Dan zijn de kosten per t-shirt ongeveer 10-15 euro per stuk. De Stel dat je 100 witte t-shirts in diverse maten wilt bedrukken met een tekst in één kleur. Dan zijn de kosten ongeveer 4 euro per t-shirt. De kosten voor het bedrukken van een t-shirt bestaan uit drie variabelen: de kwaliteit van het t-shirt, de complexiteit van de opdruk en het aantal. Wij adviseren je graag over de goedkoopste oplossing.

Wil je meer weten over de kosten van het bedrukken van een t-shirt? Bekijk dan eens de prijzen van een t-shirt in onze webshop. 

Als je een selectie maakt van de gewenste kleuren en maten dan maken wij graag een voorbeeld offerte voor je zodat je weet wat de kosten van een t-shirt zijn. 

Bekijk hier de kosten van t-shirts en vraag een offerte aan.

De prijs van jouw bedrukte t-shirts wordt onder andere bepaald door:

De kwaliteit van jouw t-shirt. Het merk, de dikte van de stof en de afwerking.

De complexiteit van jouw opdruk. De hoeveelheid kleuren is van toepassing maar ook de vorm en de plek(ken) waar je de opdrukt wilt.

De gewenste aantallen. Hoe meer, hoe goedkoper. Ook omdat we dan andere druktechnieken kunnen toepassen.

  • Bedrukte t-shirts

Werkkleding van FHB. Topkwaliteit bedrukt door Textieldrukdeal

Werkkleding van FHB. Topkwaliteit bedrukt door Textieldrukdeal

Werkkleding van FHB bij Textieldrukdeal

Als je het over topkwaliteit in werkkleding hebt dan moet je bij FHB zijn. Textieldrukdeal levert bedrukte werkkleding van FHB in maar liefst 10 kleuren waarbij je kunt kiezen uit 28 productsoorten in 40 maten. 

Geen eenheidsworst maar een top uitstraling voor je bedrijf

De werkkleding van FHB staat voor vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Je hebt enorm veel keuze uit diverse modellen jassen, broeken en werkoveralls. Over de plek van de zakken, ritsen en opbergvakken is goed nagedacht dus elke vakman en vakvrouw kan zijn/haar gereedschappen kwijt. 

Nieuwe producten blijven lang beschikbaar dus als jouw personeel éénmaal de perfecte kleding heeft gevonden (en niet meer ander wil) dan weet je dat je nog lang na- en bijbestellen. 

De voordelen van FHB werkkleding en Textieldrukdeal:

  • Topkwaliteit
  • beschikbaar in 40 maten, 28 productsoorten en 10 kleuren
  • Diverse accessoires verkrijgbaar
  • Te bedrukken met logo en tekst
  • Ook borduren is mogelijk
  • Bijbestellen en nabestellen is mogelijk

FHB werkkleding: ook voor jouw bedrijf

Bekijk het FHB assortiment in de Textieldrukdeal webshop en vraag razendsnel een offerte aan.

Wil je eerst kijken en passen? Dan is het goed om te weten dat je ook enkelstuks kunt bestellen. Of neem contact op voor een pas-sessie met onze werkkleding specialist.

Werkkleding bestellen?

Vraag onze teamkledingspecialisten naar de mogelijkheden. Wij bieden:

  • Een zeer uitgebreid assortiment.
  • Snelle levertijden uit eigen drukkerij.
  • De beste prijs. Want we drukken zelf.
  • Mogelijkheid tot bij-/nabestellen.

    Merch maken. Hoe doe je dat?

    Merchandise maken voor je band, je team of voor je bedrijf? Textieldrukdeal is jouw partner bij het maken van passende merchandising. Of het nou gaat om een tiental T-shirts of om een complete kledinglijn inclusief tas, cap en sjaals, wij kunnen je snel en tegen de beste prijs helpen.

    Merchandise maken

    Zo zorg je dat je geweldige merch kunt maken:

    Merchandising maken bestaat uit een aantal stappen:

    • Bepalen van het budget voor je merchandising. Wat is je totaalbudget en/of wat mag het per persoon kosten.
    • Heb je budget voor een totale kledinglijn of zijn een T-shirt en een hoodie voldoende?
    • Inventarisatie  van de benodigde items. Kijk hierbij ook naar de verschillende kledingmaten, pasvorm en kwaliteitseisen. Het is goed om te weten dat je veel merchandising in dames- en heren modellen kunt krijgen. Soms is een apart dames T-shirt en heren T-shirt net wat mooier dan een unisex T-shirt voor iedereen. Wil je van te voren passen? Dat kan? Je kunt bij ons onbedrukte exemplaren bestellen.
    • Welke opdruk wil je op je merchandising? Wat is de kleur van je kleding en welke kleur(en) heeft de opdruk? Een meerkleurenbedrukking is soms mooier maar ook vaak duurder. Heb je een gekleurd logo en kies je voor zwarte kleding? Dan is het mooier om eerst een wit vlak onder je logo te drukken. Je ziet er niets van maar alle kleuren komen beter uit. Wil je het maximale uit je merchandising halen? Dan is het dus goed om van te voren overleg te hebben over de mogelijkheden.
    • Het ontwerp maken van je merchandising.
    • Het aanleveren van de drukbestanden.
    • Het drukken van je merch.
    • Je merch aanbieden aan je klanten, fans, vrienden en medewerkers.

     

     

    Merch voorbeelden

    Je bent ook op zoek naar inspiratie voor merch? Wij hebben een aantal geweldige voorbeelden voor je verzameld. Op deze sites vind je toffe voorbeelden van mooi vormgegeven merchandise:

    Elon Musk merch

    Ook Elon Musk heeft ondertussen de kracht van merchandising ontdekt. Zo heeft hij onlangs een eigen Tesla Tequila op de markt gebracht. Het product was razendsnel uitverkocht. Maar het meest geweldige dat hij tot nu toe op de markt heeft gebracht op het gebied van merchandising is toch wel de Boring Company vlammenwerper. Naast al die gekkigheid, die natuurlijk vooral bedoeld is om de aandacht te trekken is er ook serieuze Tesla merchandise. Mooi vormgegeven T-shirts, hoodies en longsleeves.

     

    Bespaar tijd en geld en kies voor jouw merch een ervaren partner

    Wil je meer weten over de perfecte merchandise voor jouw bedrijf, band, team of fans? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Textieldrukdeal is gespecialiseerd in het bedrukken en personaliseren van kleding. Of het nu werkkleding of vrijetijdskleding is. Jij kunt op ons vertrouwen voor de perfecte uitstraling.

     

    • Merch
    • Merchandise

    Bedrukte kleding voor studentenverenigingen

    Hoe zorg je ervoor dat je als studievereniging opvalt tussen alle andere studentenverenigingen? Door polo’s, sjaals, T-shirts en sweaters te bedrukken bijvoorbeeld! Kleding bedrukken voor studieverenigingen is een geweldige manier om te profileren en op te vallen. Bovendien creëer je hierdoor een groepsgevoel en een hoge mate van saamhorigheid. Ook is het erg makkelijk om onderscheid te maken door met verschillende kleuren te werken. De commissie en het bestuur krijgen dan bijvoorbeeld een andere kleur. Bij Textieldrukdeal vind je een groot assortiment voor zowel dames als heren.

    Bestel vandaag nog, of vraag een offerte aan.

     

    Kleding bedrukken voor studieverenigingen

    Is er een keuze gemaakt? Plaats dan vandaag nog de bestelling. Wij zullen dan morgen de kleding bedrukken. De dag daarna zijn de artikelen dan al afgeleverd (met uitzondering van zon- en feestdagen). Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst een persoonlijke offerte aan te vragen. Zijn er onduidelijkheden of specifieke vragen bel ons dan gerust op telefoonnummer 085-5001000 of stuur een email naar info@textieldrukdeal.nl, en we helpen je uiteraard graag verder! Wij zitten in Enschede, dé studentenstad voor slimme en ondernemende studenten. Wij weten wat voor jou belangrijk is!

    Is er een keuze gemaakt? Plaats dan vandaag nog de bestelling. Wij zullen dan morgen de kleding bedrukken. De dag daarna zijn de artikelen dan al afgeleverd (met uitzondering van zon- en feestdagen). Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst een persoonlijke offerte aan te vragen. Zijn er onduidelijkheden of specifieke vragen bel ons dan gerust en we helpen je uiteraard graag verder! Wij zitten in Enschede, dé studentenstad voor slimme en ondernemende studenten. Wij weten wat voor jou belangrijk is!

    • Kleding studentenvereniging bedrukken

    Kleding bedrukken in Enschede

    U komt uit Twente en/of de omgeving van Enschede en bent op zoek naar een textieldrukkerij gevestigd in Enschede? Textieldrukdeal is uw partner uit de regio! Of het nu gaat om promotiekleding bedrukken of relatiegeschenken, wij helpen u graag. Kleding of textiel bedrukken is onze specialiteit maar relatiegeschenken en promotie artikelen drukken we uiteraard ook graag voor u. Onze prijzen zijn zeer concurrerend mede omdat we over ene eigen drukkerij beschikken.

     

    Producten die wij voor u kunnen bedrukken

    • T-Shirts & Polo shirts
    • Sweaters, truien en blouses
    • Broeken en jassen
    • Caps mutsen en sjaals
    • Badstof
    • Paraplu’s
    • Relatiegeschenken en promotie artikelen

     

    Onze sterke punten:

    • Professioneel maatwerk
    • Uitstekende kwaliteit textiel en relatiegeschenken
    • Goede service
    • Snelle levertijden
    • Scherpe prijzen
    • Bestellen op rekening

    Waarom u moet kiezen voor de nummer 1 in bedrukken in Enschede?

    Textieldrukdeal beschikt om te beginnen over een eigen drukkerij. Dit is één van de redenen waarom wij een constante kwaliteit van de bedrukking garanderen. Het maakt ons bovendien flexibel in levertijden. Zo kunnen we voor een scherpe prijs uw logo aanbrengen op alle soorten textiel.

    Onze eigen DTP afdeling kan uw bestanden printklaar maken en indien gewenst zelfs een afbeelding voor bedrukking van uw promotiekleding of relatiegeschenken ontwerpen. Textieldrukdeal levert alle producten uit voorraad. Bij ons dus geen lange wachttijden. Vandaag besteld, morgen bedrukt en een dag later bij u geleverd!

      Wat is zeefdruk

      Bij Textieldrukdeal zijn we gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van textiel (in de meeste gevallen zal het gaan om kleding bedrukken). Dat klinkt eenvoudig, maar er komt nog heel wat kijken bij het bedrukken van textiel. Iedere soort textiel heeft een andere bedrukkingsmethode nodig, zo gaat het bedrukken van jeans bijvoorbeeld anders in zijn werk dan het bedrukken van een T-shirt. De dikte van de stof en de rekbaarheid zijn bijvoorbeeld factoren waarmee bij de keuze voor een drukmethode rekening moet worden gehouden. Vandaag behandelen we de zeefdrukmethode.

       

      Textiel bedrukken middels zeefdruk

      Een groot voordeel van zeefdrukken is het feit dat er kleurecht en dekkend kan worden bedrukt. Omdat de kleuren per stuk met een relatief dikke laag inkt worden overgebracht op het textiel is de bedrukking van goede kwaliteit en wordt de uiteindelijke kleur niet beïnvloed door de kleur van de ondergrond.

      Zeefdruk is een uitstekende methode voor het in grote oplagen bedrukken van textiel. Als u ervoor kiest om een raam te laten vervaardigen, bewaren wij dat nadat we uw textiel hebben bedrukt in onze archieven. Hierdoor is het makkelijk om op een later moment extra producten bij te bestellen.

       

      Multi-colour zeefdrukken van textiel

      Het is mogelijk om een zeefdruk met meerdere kleuren te laten uitvoeren. Bij een zeer gedetailleerd logo met veel kleuren adviseren wij echter andere methoden, zoals transferbedrukking. Dit omdat het zeefdrukken vrij bewerkelijk is; voor elke kleur moet een aparte zeef worden vervaardigd. Het wordt daardoor onnodig bewerkelijk en voor u als klant erg kostbaar om met veel kleuren te laten zeefdrukken.

      Onze zeefdrukken zijn wasbaar (tot 40 graden), slijtvast en gaan lang mee. U kunt diverse artikelen laten bedrukken met deze methode, zoals bijvoorbeeld tassen, t-shirts en truien.

      Een groot voordeel van zeefdrukken is het feit dat er kleurecht en dekkend kan worden bedrukt. Omdat de kleuren per stuk met een relatief dikke laag inkt worden overgebracht op het textiel is de bedrukking van goede kwaliteit en wordt de uiteindelijke kleur niet beïnvloed door de kleur van de ondergrond.

      Zeefdruk is een uitstekende methode voor het in grote oplagen bedrukken van textiel. Als u ervoor kiest om een raam te laten vervaardigen, bewaren wij dat nadat we uw textiel hebben bedrukt in onze archieven. Hierdoor is het makkelijk om op een later moment extra producten bij te bestellen.

       

      Multi-colour zeefdrukken van textiel

      Het is mogelijk om een zeefdruk met meerdere kleuren te laten uitvoeren. Bij een zeer gedetailleerd logo met veel kleuren adviseren wij echter andere methoden, zoals transferbedrukking. Dit omdat het zeefdrukken vrij bewerkelijk is; voor elke kleur moet een aparte zeef worden vervaardigd. Het wordt daardoor onnodig bewerkelijk en voor u als klant erg kostbaar om met veel kleuren te laten zeefdrukken.

      Onze zeefdrukken zijn wasbaar (tot 40 graden), slijtvast en gaan lang mee. U kunt diverse artikelen laten bedrukken met deze methode, zoals bijvoorbeeld tassen, t-shirts en truien.

      • zeefdruk