• De grootste in bedrukte t-shirts
  • Snel een offerte op maat
  • Lage prijzen
  • Topkwaliteit uit eigen drukkerij

Wanneer is een artikel geschikt voor promotie doeleinden en wat is een iets betere kwaliteit?

Dit is erg verschillend en o.a. afhankelijk van de eisen die deze persoon stelt aan een product, maar over het algemeen geldt hiervoor ook: hoe hoger de kwaliteit van textiel (g/m2) hoe sterker het textiel is. Bij werkkleding zal het aantal g/m2 in de regel hoger zijn dan bij gewone kleding of promotiekleding. Ook is werkkleding vaak anders geweven en daardoor sterker dan kleding die wordt gebruikt voor promotiedoeleinden.

Bij TextielDrukDeal verkopen wij kleding en textiel geschikt voor diverse doeleinden. Kijk ook goed naar onze categorie indeling, want daaruit kunt u al aardig wegwijs worden! Uiteraard is dit geen harde waarheid, maar onze eigen interpretatie en kunnen artikelen als u dat wilt ook voor andere doeleinden worden gebruikt. De categorie kleding bevat producten die ook rustig voor andere doeleinden kunnen worden gebruikt (werkkleding bijv.). Dit hangt natuurlijk ook af van de omstandigheden waartegen het textiel bestand moet zijn en de eisen die u zelf aan de kleding stelt. Daarnaast is ‘werkkleding’ een heel breed begrip.

Kortom, hierboven hebben wij een aantal tips gegeven waarmee u kunt bepalen wanneer een artikel wel of niet geschikt is. Wij begrijpen dat het voor u lastig kan zijn om hiervan een inschatting te maken. Twijfel daarom niet en neem gerust contact op met onze supportmedewerkers. Zij staan u graag te woord en kunnen u voorzien van professioneel advies!