• De grootste in bedrukte t-shirts
  • Snel een offerte op maat
  • Lage prijzen
  • Topkwaliteit uit eigen drukkerij

Wat is een bedrijfskleding transfer en wat zijn de voordelen?

Transferdruk is een drukmethode waarbij niet direct op het textiel wordt gedrukt. De uiting wordt gedrukt op een ‘drager’ en via de drager overgebracht op het textiel. De transfer (drager + logo) wordt op het textielartikel geplaatst en onder hoge temperatuur en druk op het textielartikel geperst.

Voor bedrijfskledingtransfers worden speciale inkten en lijmen gebruikt, zodat het resultaat oersterk, kleurecht en goed wasbaar is (tot wel 90 graden). Dit maakt deze transfers uitermate geschikt voor het bedrukken van bedrijfskleding. Bedrijfskledingtransfers zijn geschikt voor de meeste ondergronden (katoen, polyester, maar ook fijne nylon zoals bijvoorbeeld paraplu’s).

TextielDrukDeal beschikt over verschillende keuzemogelijkheden op het gebied van textieltransfers. Elke transfermethode heeft weer zijn eigen voor- en nadelen. Het kiezen van de juiste transferdruktechniek hangt af van verschillende factoren zoals; omstandigheden waartegen het bestand moet zijn, was eigenschappen, de grote van de oplage en de ondergrond (materiaal) van het te bedrukken artikel. Neem voor professioneel advies gerust eens contact op met een van onze medewerkers.