• De grootste in bedrukte t-shirts
  • Snel een offerte op maat
  • Lage prijzen
  • Topkwaliteit uit eigen drukkerij

Waarom kiezen voor Textieldrukdeal?

Waarom TextielDrukDeal?

Omdat TextielDrukDeal staat voor kwaliteit, en haar klanten zo goed mogelijk wil bedienen, behandelen wij elke opdracht als uniek! Onze drukexperts bekijken elke aanvraag nauwkeurig en bepalen vervolgens hoe wij de artikelen het beste, en het meest voordelig voor de klant, kunnen bedrukken. Dat is ook de reden dat u bij TextielDrukDeal altijd een op maat gemaakte offerte ontvangt! Wij werken niet met standaardprijzen en druktechnieken, omdat wij elke order op de best mogelijke manier behandelen en bedrukken. Een absoluut voordeel voor u als klant, waardoor de beste prijs-kwaliteit verhouding gegarandeerd is!

Wij beschikken over een eigen drukkerij, waardoor wij constante kwaliteit van de bedrukking kunnen garanderen en waarborgen. Daarnaast maakt dit ons flexibel in levertijden en kunnen we voor een scherpe prijs uw logo aanbrengen op allerlei soorten textiel. TextielDrukDeal beschikt over vrijwel alle druktechnieken die worden toegepast op textiel. Denk hierbij aan zeefdruk, (digitale) transferdruk, DTG printing, borduren en plotten.

Onze eigen dtp-afdeling kan uw bestanden printklaar maken en indien gewenst zelfs een afbeelding voor bedrukking van uw promotiekleding of relatiegeschenken ontwerpen. TextielDrukDeal levert alle producten uit voorraad, waardoor bij ons geen lange wachttijden/levertijden bestaan. Vandaag besteld is voor onbedrukte artikelen maximaal binnen 2 werkdagen bij u thuis. Bedrukte artikelen worden standaard geleverd binnen 5 werkdagen, maar in overleg is alles mogelijk!

U ontvangt binnen 24u een gespecificeerde offerte op die exact is afgestemd op uw eisen & voorkeuren. Wij beschouwen elke opdracht als een unieke opdracht en leveren dus professioneel maatwerk.

Indien er vragen zijn nemen wij contact met u op, of neemt u contact op met onze supportmedewerkers.

Promotiekleding, werkkleding, sportkleding en relatiegeschenken bedrukken

Bent u op zoek naar (on)bedrukt textiel voor de zakelijke markt? Of wilt u promotiekleding, sportkleding, werkkleding of relatiegeschenken bedrukken? Bij TextielDrukDeal kunt u voor allerlei soorten artikelen en bedrukkingen terecht. Wij leveren snel en voordelig professionele bedrukkingen van uitstekende kwaliteit uit eigen drukkerij! Bij ons bent u verzekerd van:

–       Professioneel maatwerk

–       Hoge kwaliteit drukwerk uit onze eigen drukkerij

–       Ruime keuze aan bedrukkingstechnieken en borduren

–       Goede & persoonlijke service

–       Scherpe prijzen

–       Zeer uitgebreid assortiment

–       Voldoende keuze aan sportkleding, werkkleding, promotioneel textiel en allerlei relatiegeschenken

Kortom, ‘Het beste textiel – De beste deals!’