• De grootste in bedrukte t-shirts
  • Snel een offerte op maat
  • Lage prijzen
  • Topkwaliteit uit eigen drukkerij

Kleding bedrukken voor je vrijgezellenfeest

Hoe leuk is het om tijdens een vrijgezellenfeest allemaal een T-shirt of sweater met dezelfde bedrukking te dragen? Met een leuke mededeling voor de vrijgezel, of met een persoonlijke tekst! Wat een aandacht zullen jullie krijgen! En het is ook nog eens goedkoop en origineel tegelijk. Bij Textieldrukdeal kunt u uw vrijgezellenfeest kleding bedrukken. U kunt kiezen uit polo’s, poloshirts, sportshirts en long sleeves.

Kleding bedrukken voor een vrijgezellenfeest

Bij Textieldrukdeal kunt u voordelig en goed uw vrijgezellenfeest outfit laten bedrukken. Uiteraard zijn alle kledingstukken ook onbedrukt te bestellen. Zo kunt u naar eigen wens een T-shirt, polo, jurk, broek of sweater samen stellen voor het vrijgezellenfeest. Hiermee maakt u de vrijgezellendag tot een unieke en persoonlijke beleving. Bovendien zijn er verschillende manieren van kleding bedrukken. Zo kunt u kiezen voor zeefdruk, borduren, flockdruk of snijflock.

Vrijgezellenfeest: kleding voordelig en snel in huis

Wanneer u een geschikt product of kledingstuk heeft uitgekozen kunt u meteen een bestelling plaatsen of eventueel een offerte aanvragen. Wanneer u vandaag een bestelling plaatst, zal uw kleding de volgende dag al bedrukt worden en een dag later bij u afgeleverd . Wanneer u een bestelling plaatst namens uw bedrijf, kunt u ook nog eens kiezen voor een betaling op rekening. Heeft u niet alles kunnen vinden of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 085-5001000 of u kunt een mailtje sturen naar info@textieldrukdeal.nl, wij helpen u uiteraard graag verder!

  • kleding bedrukken vrijgezellenfeest
  • vrijgezellenfeest t-shirt bedrukken

Bedrukte kleding voor studentenverenigingen

Hoe zorg je ervoor dat je als studievereniging opvalt tussen alle andere studentenverenigingen? Door polo’s, sjaals, T-shirts en sweaters te bedrukken bijvoorbeeld! Kleding bedrukken voor studieverenigingen is een geweldige manier om te profileren en op te vallen. Bovendien creëer je hierdoor een groepsgevoel en een hoge mate van saamhorigheid. Ook is het erg makkelijk om onderscheid te maken door met verschillende kleuren te werken. De commissie en het bestuur krijgen dan bijvoorbeeld een andere kleur. Bij Textieldrukdeal vind je een groot assortiment voor zowel dames als heren.

Bestel vandaag nog, of vraag een offerte aan.

 

Kleding bedrukken voor studieverenigingen

Is er een keuze gemaakt? Plaats dan vandaag nog de bestelling. Wij zullen dan morgen de kleding bedrukken. De dag daarna zijn de artikelen dan al afgeleverd (met uitzondering van zon- en feestdagen). Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst een persoonlijke offerte aan te vragen. Zijn er onduidelijkheden of specifieke vragen bel ons dan gerust op telefoonnummer 085-5001000 of stuur een email naar info@textieldrukdeal.nl, en we helpen je uiteraard graag verder! Wij zitten in Enschede, dé studentenstad voor slimme en ondernemende studenten. Wij weten wat voor jou belangrijk is!

Is er een keuze gemaakt? Plaats dan vandaag nog de bestelling. Wij zullen dan morgen de kleding bedrukken. De dag daarna zijn de artikelen dan al afgeleverd (met uitzondering van zon- en feestdagen). Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst een persoonlijke offerte aan te vragen. Zijn er onduidelijkheden of specifieke vragen bel ons dan gerust en we helpen je uiteraard graag verder! Wij zitten in Enschede, dé studentenstad voor slimme en ondernemende studenten. Wij weten wat voor jou belangrijk is!

  • Kleding studentenvereniging bedrukken

Carnavalskleding bedrukken

Nog even en dan is het weer zover! Carnaval. En wat is er nou gaver dan met je hele vrienden- of vriendinnengroep een te gekke outfit te maken? En dat hoeft helemaal niet duur te zijn! Carnavalskleding bedrukken is een snel en goedkoop alternatief. Wil je niet met alle gekkigheid mee doen van volledig verkleden, kies dan voor een T-shirt of sweater met een unieke print of tekst er op. Je hebt iets bijzonders en je bent niet zo veel geld kwijt. Twee vliegen in één klap dus! Bij Textieldrukdeal vind je heel veel geschikte T-shirts, sweaters en jurken.

 

Wil je alvast carnavalskleding laten bedrukken?

Met al je vriendinnen in dezelfde jurk, compleet met boa, mega hoed en grote zonnebril, en jullie zijn er zo klaar voor. Het bedrukken van je jurk met een ludieke tekst is natuurlijk nog leuker. Door de trenzen op de zijnaden is de jurk makkelijk af te snijden en in te korten, zo maak je de jurk makkelijk en snel geheel naar eigen wens. Carnavalskleding bedrukken daar zijn we hier in het oosten natuurlijk heel goed in. Als er ergens carnaval gevierd wordt is het hier wel.

 

Bestelling plaatsen of offerte aanvragen?

Als u een product heeft gekozen kunt u een bestelling plaatsen. Maar u kunt natuurlijk ook een offerte opvragen voor carnavalskleding bedrukken. Nadat de bestelling is geplaatst, worden de volgende dag de artikelen al bedrukt. Vervolgens heeft u de dag daarna (weekend en feestdagen uitgezonderd) alles al in huis. Wanneer u een bestelling plaatst namens uw bedrijf, kunt u ook nog eens kiezen voor het gemak van betaling op rekening. Heeft u niet alles kunnen vinden of heeft u een specifieke vraag?

Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 085-5001000 of u kunt een mailtje sturen naar info@textieldrukdeal.nl, wij helpen u uiteraard graag verder!

  • bedrukte carnavalskleding